IntelliStamp

Wat is het en hoe werkt het?

Wat?

 

IntelliStamp is een technologie dat overheden en organisaties toelaat beveiligde electronische documenten af te leveren door er een digitale of hybride stempel op te plaatsen. De IntelliStamp lijkt op een QR-code die op het document geplaatst wordt.

 

Het gebruiken van de IntelliStamp heeft als resultaat dat documenten niet langer afgedrukt moeten worden om ondertekend te worden. Het betekent ook een besparing in behandelingstijd en -kosten. Daarenboven laat de technologie toe om de aflevering en ondertekening volledig te automatiseren, zodat documenten 24u op 24u, 7 dagen op 7 afgeleverd kunnen worden.

 

Hoe werkt het?

 

De gepatenteerde QR-code bevat (een deel) van de inhoud van het document en andere gegevens die de authenticiteit kan garanderen. Wanneer het document wordt afgedrukt, verschijnt de IntelliStamp eveneens op papier. De QR-code en het referentienummer laten toe om het document online te controleren op de website van de uitgever. Dit laat toe om zowel het digitale document als het afgedrukte exemplaar te controleren op echtheid, geldigheid en fraude.

 

Door de IntelliStamp te voorzien op uw documenten, kunnen burgers kiezen om met de digitale of de afgedrukte papieren versie van het document te werken.

 

 

Voorbeeld van een IntelliStamp met de code, het referentienummer en het webadres waar het document gecontroleerd kan worden.

 

Het authenticatieproces laat het volgende toe:

  • controle op de inhoud van het document;
  • controle op wie het document aangemaakt heeft;
  • controle op het exacte tijdstip wanneer het document aangemaakt werd;
  • controle op de authenticiteit van de instelling die het document heeft aangemaakt.

 

Daarenboven toont de online controle visueel welke verschillen er zijn tussen het originele document en het ingescande document.

 

Een gecontroleerd document met een aanduiding waar het document vervalst werd.

 

Over ons

Cipal Schaubroeck nv

 

Vestiging Geel:

   Cipal Schaubroeck nv

   Bell-Telephonelaan 2D

   2440 Geel

   Belgium

 

Telephone: +32 (0)14 576 211

 

E-mail: cssign@cipalschaubroeck.be

 

 

Vestiging Nazareth

Steenweg Deinze 154

9810 Nazareth

België

 

Telefoon: +32 (0)9 389 02 11

IntelliStamp is een gedeponeerd handelsmerk en is een oplossing van Cipal Schaubroeck nv

Copyright 2015-2018. All rights reserved  -  privacyverklaring